четвер, 28 квітня 2016 р.



                                                           Дякуємо за допомогу !
  Кожна людина на Землі повинна жити  так, щоб про неї згадували з теплотою і вдячністю. Як ми це щоразу робимо, коли мова йде про нашого  спонсора, депутата районної ради і просто хорошу людину – Волошиновського Володимира Михайловича. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть  люди, які готові прийти на допомогу,  і роблять це безкорисливо,  доброзичливо та від щирого серця.
  Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі й безкорисливі помічники. Багато років поспіль Великовисківська ЗШ І-ІІІ ст. пишається дружбою і співпрацею з фермерським господарством «Агро-Володимир» на чолі з керівником Волошиновським В.М. Нещодавно ми отримали суттєву благодійну допомогу, яка дала можливість придбати сучасні, гарно оформлені стенди для всіх навчальних кабінетів. Володимир Михайлович допоміг учням краще засвоювати шкільний матеріал, опираючись на придбану наочність.
  Ми, педагогічний та учнівський колективи школи, щиро вдячні Володимиру Михайловичу за допомогу. Адже він  дарує радість дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування й уваги.   Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.
                                                                                  
      




Немає коментарів:

Дописати коментар